Paul Penders LevensEssentie Gold®

PaulPenders_0288Natuurlijke huidverzorgingsproducten, gekweekt in het oudste regenwoud op aarde.

Omdat je huid absorbeert wat je erop aanbrengt, is het belangrijk dat je je lichaam zachte en zuivere organische goedheid geeft die een natuurlijke glans geeft aan je huid en haar. De grondslag voor Paul Penders natuurlijke organische huidverzorging is onze actieve ‘Essence of Life’ of LevensESSENTIE Gold™, een 100 jaar oude, door de tijd bewezen, holistische infusie van 22 gecertificeerd organische kruiden, enzymen, vitaminen en antioxidanten die je huid en haar kalmeren, verzachten en herstellen. De plantaardige producten, gebruikt in onze Paul Penders huidverzorging worden gekweekt in het oudste regenwoud op aarde, op het eiland Langkawi in Maleisië. Uiterst zorgvuldig wordt ervoor gezorgd dat de bio-actieve ingrediënten hun volle kracht behouden door onze exclusieve koude-mengtechniek. We noemen dit: resultaatgerichte huidverzorging, rijk aan organische goedheid.

LevensESSENTIE Gold® is de basis van alle Paul Penders producten.

Iedere fles en pot van onze natuurlijke organische kruiden huidverzorging en cosmetica, bevat dit sterk geconcentreerde extract van 22 Europese, Chinese en Maleisische kruiden, die in synergie een buitengewone weldaad voor je huid, lichaam en haar oplevert. Dit geconcentreerde extract van 22 gecertificeerd organische kruiden werd ongeveer 100 jaar geleden door Paul’s grootmoeder in Nederland voor het eerst samengesteld. Paul is trots op deze erfenis die terug gaat tot 1900, toen zijn grootouders en ouders met succes schoonheidssalons in Nederland exploiteerden.

Onze Kruidenformule is Gepatenteerd

Vandaag de dag is LevensESSENTIE Gold® een mix van Oosterse en Westerse kruiden uit de Verenigde Staten, China, Europa en het regenwoud eiland Langkawi Geopark in Maleisië. De 22 gecertificeerd organische kruiden zijn angelica, arnica, calendula, kamille, vlierbloesem, gember, ginsengwortel, kamperfoelie, hop, paardenstaart, jeneverbes, lavendel, citroenmelisse, brandnetel, pegaga, pepermunt, rozemarijn, salie, St. Janskruid, kurkuma, toverhazelaar en duizendblad. Alle Paul Penders organische huidverzorging formules worden onderzocht en ontwikkeld op het schitterende eiland Langkawi Geopark, Maleisië. Hier, waar de zon het hele jaar schijnt op een relaxed tropisch eiland, verwerken we 22 organische kruiden tot LevensESSENTIE Gold®.

Binnen Elke Paul Penders Voorbereiding

Al onze producten worden op natuurlijke wijze geconserveerd met verschillende vitaminen, grapefruit extract en electro-colloïdaal goud en zilver (mineralen die op een actieve en natuurlijke wijze een gezonde huid ondersteunen). Het verschil is dat de gecertificeerde ingrediënten in verschillende hoeveelheden worden gebruikt, afhankelijk van het soort product dat we maken.

Tegenwoordig worden Paul Penders producten gemaakt met kokoswater en LevensESSENTIE Gold® en bevatten ze:

  Ceramiden III vanwege de anti-verouderingseigenschappen en huidcel regenererende voordelen

  Vitamine A voor het regenereren van een jeugdige huid

  Vitamine B (pro vitamine B) voor zijn sterk vochtinbrengende en regenererende eigenschappen

  Vitamine C voor zijn anti-oxidante en huidkalmerende eigenschappen

  Vitamine E, een mix van tocoferolen als anti-ontstekings, vochtinbrengende en anti-oxiderend voor de huid

  Alpha-Tocotrienol, de krachtigste vitamine E variant bekend op dit moment

  Enzymen

Innovaties

LevensESSENTIE Gold® geeft je een stralende, gezonde huid door vrije radicalen te bestrijden en de vroege tekenen van veroudering tegen te gaan.

Met ieder Paul Penders product heb je de zuiverste ingrediënten uit een van de mooiste plekken op aarde in je handen om je gezondheid, vitaliteit en een stralend uiterlijk te geven. Je huid, lichaam en haar baden in intense voeding en worden gerevitaliseerd tot ze op hun mooist zijn. Paul Penders’ natuurlijke kruiden huid-en lichaamsverzorging worden verkregen uit speciaal geprepareerde botanische formules. Alle kruiden en plantaardige ingrediënten worden nauwkeurig geselecteerd omdat we de therapeutische kracht van Moeder Natuur in het herstellen en handhaven van een gezonde huid en haar begrijpen. Elk Paul Penders product wordt geformuleerd met LevensESSENTIE Gold®, een sterk geconcentreerd extract van 22 gecertificeerde organische kruiden. Dezelfde duurzame erfenis die Paul’s grootmoeder voor haar eigen saloncliënten bij de vorige eeuwwisseling gebruikte. Buitengewoon zuivere en effectieve huidverzorgingpreparaten die keer op keer onderscheidingen hebben gewonnen.

kruiden-vrijIngrediënten

Het hart van Aziatische schoonheid- en wellness behandelingen wordt gevormd door het gebruik van planten en kruiden voor heling, schoonheid en een lange levensduur. Volgens het boek ‘Health & Beauty from the Rainforest’ is ramuan het Maleise woord voor een “helende mix van medicinale planten en plantdelen… ramuan wordt gezien als een helende kracht voor schoonheid en vitaliteit.” Ramuan, om kort te gaan, zijn de essentiële ingrediënten voor je levendige gezondheid en schoonheid, verkregen uit een assortiment plantaardige bestanddelen, waaronder bladeren, schors, stelen, vruchten en wortels. Regenwoud planten en kruiden worden gebruikt als voedsel, medicijnen en schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsmaskers,  scrubs, bloemenbaden, geurige stoombaden en kruidenmassage oliën. De bron van ramuan is geen ander dan het rijke Maleise regenwoud, leefgebied van vele medicinale planten en kruiden. De biodiversiteit van Maleise regenwouden is uitstekend: ze behoren tot de oudste regenwouden op deze prachtige aarde.

Ingrediënten Voor Schoonheid en Vitaliteit

Voor vrouwen in Azië gaat schoonheid net zo goed om gezondheid als om uiterlijke verschijning. Of ze nou geniet van een traditionele massage, of dat ze nipt van een kruidenthee, de Aziatische vrouw bewaart eeuwenoude gebruiken die door haar grootmoeder zijn overgeleverd aan haar moeder, die ze weer aan haar heeft overgeleverd. Deze rijke erfenis zal ze zelf weer overleveren aan haar dochter als de tijd daar is. Bij Paul Penders geloven we met heel ons hart in de elegantie van ramuan, omdat Paul’s grootmoeder, ongeveer 100 jaar geleden, haar eigen ramuan heeft gecreëerd met een select mengsel van kruiden. Deze blijvende erfenis, die we LevensESSENTIE Gold™ noemen, wordt nu bereid met 22 Oosterse en Westerse kruiden, een harmonieuze samensmelting die op natuurlijke wijze werkt om je huid en haar mooier en sterker te maken.

Onze filosofie… schoonheid met een hart

Schoonheid met een geweten is een filosofie die sterk doorklinkt bij ons bij Paul Penders. We hebben visioenen van een wereld waarin iedere vrouw het privilege heeft de meest natuurlijke en zuivere huidverzorging te gebruiken die tot haar beschikking staat; huidverzorging die het milieu niet vernietigt of vervuilt en huidverzorging die nooit getest hoeft te worden op konijnen of andere onschuldige diersoorten.

proefdiervrijTEGEN DIERPROEVEN

Al meer dan 40 jaar is Paul Penders, onze directeur en oprichter, sterk tegen dierproeven. Paul staat op het standpunt dat dieren een recht op leven hebben en dat geen enkel dier onophoudelijk zou moeten lijden voor onze ijdelheid. Paul vraagt zich af: ‘Als onze producten volledig natuurlijk en veilig zijn, waarom moeten we dan konijnen en muizen martelen?’ Door het vasthouden aan zijn principe van geen dierproeven heeft Paul in 1984 een gevecht moeten leveren met de Nederlandse overheid en cosmeticagiganten. Zwaar gefrustreerd besloot hij naar de Verenigde Staten te verhuizen waar hij werd verwelkomd vanwege zijn standvastigheid met betrekking tot dierproeven. Hij heeft vele heerlijke jaren in Californië geleefd, voor hij verhuisde naar het adembenemende eiland Langkawi Geopark, dat op de wereldberoemde UNESCO Global Geoparks lijst staat.

GEPATENTEERDE KRUIDENFORMULE

Op dit serene tropische eiland Langkawi Geopark ontwikkelen en formuleren we de Paul Penders producten. Dit is het paradijs waar we 22 organische kruiden verwerken tot het LevensESSENTIE Gold™ organisch kruidenextract, waarbij we een exclusieve formule gebruiken die 100 jaar geleden door Paul’s grootmoeder werd overgeleverd.

POSITIEF EFFECT OP COSMETISCHE INDUSTRIE

Paul’s vroege strijd tegen de Nederlands overheid heeft ertoe bijgedragen dat de hele cosmetica industrie ten goede is veranderd. Vandaag de dag gaat Paul door met het ontwikkelen van effectieve en zuiver organische cosmetica en huidverzorging voor vrouwen die mooi willen zijn en tegelijkertijd menselijk en verantwoordelijk. Paul Penders producten bewijzen dat schoonheid kan worden bereikt met zuivere en natuurlijke ingrediënten, ondertussen stevig vasthoudend aan het ‘geen dierproeven’ principe.

© 2016 - Adrenaline Communicatie B.V. | Importeur van Paul Penders Nederland | Alle rechten voorbehouden.